Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Απογευματινή... Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο

Εικόνα του άρθρου Απογευματινή... Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2017, 15:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σήμερα το απόγευμα, από τις 6.30 έως τις 8.30, θα είναι κλειστή η οδός Χαρ. Τρικούπη. Τις ίδιες ώρες θα είναι κλειστή και η μία λωρίδα κυκλοφορίας της 28ης Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η μία λωρίδα θα είναι για τα αυτοκίνητα και η άλλη θα αποδοθεί στους πεζούς και στους ποδηλάτες (αντί στα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα).

«Η σημερινή ημέρα δεν είναι μόνο τυπική, ως προς τον εορτασμό της. Είναι και ουσιαστική. Ας αποτελέσει για όλους μας το έναυσμα, το κίνητρο, την αφετηρία για μεγαλύτερη και συχνότερη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς, του ποδηλάτου μας ή των μετακινήσεων μας με τα πόδια. Τα Γιάννενα διαθέτουν σε μεγάλο βαθμό τις προϋποθέσεις για να πετύχουμε αυτούς τους στόχους. Χρειάζεται μόνο θέληση και όρεξη απ’ όλους μας», ανέφερε σε δηλώσεις της η αντιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου.

KAI ΒΑΨΙΜΟ ΝΗΣΙΔΑΣ

Η κ. Βασιλείου ανακοίνωσε μια ακόμη δράση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Την Κυριακή στις 10.30 το πρωί ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τα Praktiker, θα προχωρήσει στο βάψιμο της τσιμεντένιας υπερυψωμένης νησίδας της Λεωφόρου Δωδώνης. «Καλούμε και όσους Γιαννιώτες και όσες Γιαννιώτισες θα ήθελαν να συμμετέχουν σ αυτή τη δράση και να συνδράμουν σ αυτή τη προσπάθεια την Κυριακή στη λεωφόρο Δωδώνης στο ύψος της Κενάν Μεσαρέ», σημείωσε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back