ΗΠΕΙΡΟΣ

Aπό φοιτητική εστία, αστυνομικό μέγαρο

Εικόνα του άρθρου Aπό φοιτητική εστία, αστυνομικό μέγαρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/08/2020, 12:13
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τη σύμφωνη γνώμη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη στέγαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας σε κτίριο που προοριζόταν για φοιτητική εστία του (πρώην πια) ΤΕΙ Ηπείρου μεταφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας.

Το συγκεκριμένο κτίριο βρίσκεται στη θέση Βίγλιζα και ανήκει στον Δήμο Ηγουμενίτσας. Με τον υπουργό Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, συναντήθηκαν ο κ. Γιόγιακας  και ο δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος. Στη συνάντηση, παρών ήταν και ο υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, μετά τη μετεγγραφή του ακινήτου στο Υποθηκοφυλακείο έχει πλέον ανοίξει ο δρόμος για την παραχώρηση του ακινήτου από τον Δήμο Ηγουμενίτσας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο θα διασφαλίσει τη χρηματοδότηση υλοποίησης του έργου.

«Χαιρόμαστε που η πρωτοβουλία μας για τη στέγαση της αστυνομικής διεύθυνσης παίρνει σάρκα και οστά. Πολλές ευχαριστίες στον Δήμαρχο και στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας καθώς και τους δύο υπουργούς μας που εν μέσω πανδημίας ξεκίνησαν την απαιτούμενη διαδικασία», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Γιόγιακας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back