ΕΚΛΟΓΕΣ

Από επικεφαλής, στην παράταξη του Ν. Βαΐτση

Εικόνα του άρθρου Από επικεφαλής, στην παράταξη του Ν. Βαΐτση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/08/2023, 22:43
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με την παράταξη «Αλλαγή για τα Τζουμέρκα» Δημήτρης Μήτσης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων με άλλη παράταξη, την «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής τον Νίκο Βαΐτση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της «Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών», «ο κ. Μήτσης αποφάσισε να συμπαραταχθεί στο νέο αυτοδιοικητικό εγχείρημα, ενστερνιζόμενος το όραμα για έναν Δήμο… Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημήτρη Μήτση να συμπαραταχθεί στην προσπάθειά μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Βαΐτσης.

Ο κ. Μήτσης που θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στη Δημοτική Ενότητα Πραμάντων, εξηγεί ότι ο κύκλος της παράταξης «Αλλαγή για τα Τζουμέρκα» κλείνει με το τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.

«Προσωπικά, αποφάσισα να συνεχίσω την προσπάθεια της αλλαγής για τα Τζουμέρκα μέσα από τη νέα παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο Βαΐτση, εκτιμώντας τη μέχρι σήμερα πορεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης και την προσήλωσή του για την ανάπτυξη της περιοχής, διατηρώντας τη φυσιογνωμία της και με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον» σημειώνει σε δήλωσή του.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back