Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Απαγόρευση οχημάτων λόγω… Ρέμου

Εικόνα του άρθρου Απαγόρευση οχημάτων λόγω… Ρέμου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2022, 18:49
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ, «υπέγραψε την απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κεντρική πλατεία όπου θα φιλοξενηθεί η συναυλία που διοργανώνει η εταιρεία P&I» σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για τη συναυλία με ελεύθερη είσοδο, στην κεντρική πλατεία, που θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τα 5 χρόνια της εταιρίας στα Γιάννενα. Θα εμφανιστούν οι Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου, Melisses.

Σύμφωνα με την απόφαση του δημάρχου (μετά από συνεννόηση με την τροχαία απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων το Σάββατο 03/09/2022 από 15:00 έως πέρατος της εκδήλωσης στην πλατεία Πύρρου και συγκεκριμένα στο τμήμα από τους κεντρικούς σηματοδότες έως το διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου και στα δυο  ρεύματα κυκλοφορίας και η απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων την ίδια ημέρα από 19:00 έως πέρατος της εκδήλωσης  στην πλατεία Πύρρου και συγκεκριμένα στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Σπ. Σπύρου έως τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου.

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Κατά πως φαίνεται οι εταιρείες που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους μπορούν να ανατρέπουν την καθημερινή ζωή και λειτουργία της πόλης!! Σκέφτομαι ότι μόνο ο καιρός μπορεί να δώσει τη λύση σ' αυτό το χάος που πρόκειται να δημιουργηθεί.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back