Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Όχι ορμητήριο του ΝΑΤΟ, το λιμάνι Ηγουμενίτσας»

Εικόνα του άρθρου ΑΝΤΑΡΣΥΑ: «Όχι ορμητήριο του ΝΑΤΟ, το λιμάνι Ηγουμενίτσας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2022, 10:27
ΗΠΕΙΡΟΣ

Με αφορμή τα περάσματα ΝΑΤΟϊκών κομβόι από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσπρωτίας παίρνει θέση ενάντια στη χρήση της Ελλάδας ως «πέρασμα» για τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ, αλλά και κατά της εισβολής της Ρωσίας, καθώς και του νόμου που παρατείνει την ύπαρξη των βάσεων στην Ελλάδα.

«Είμαστε ριζικά αντίθετοι στην στρατιωτική επίθεση της Ρωσίας και απαιτούμε να σταματήσει και να αποσυρθούν αμέσως όλες οι δυνάμεις της από την Ουκρανία. Το ίδιο άμεσα να αντιταχθούμε σε οποιαδήποτε κλιμάκωση της σύγκρουσης από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ» τονίζει μεταξύ άλλων και συμπληρώνει ότι είναι υποκρισία της Ρωσίας «να απευθύνεται στα αντιφασιστικά αισθήματα των λαών. Το καθεστώς Πούτιν κυνηγάει κάθε ανεξάρτητη εργατική και κομμουνιστική φωνή στις "λαϊκές δημοκρατίες" που υποτίθεται πως στηρίζει, επενέβη στρατιωτικά στο Καζακστάν ενάντια στην λαϊκή εξέγερση».

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «είναι ενεργό κομμάτι αυτών των αντιδραστικών ιμπεριαλιστικών και πολεμικών ανταγωνισμών» και αναφέρει ότι τα στρατιωτικά κομβόι είναι σχεδόν καθημερινή εικόνα, στην Ηγουμενίτσα.

«Να σταματήσουμε τώρα την διέλευση της στρατιωτικής μηχανής του ΝΑΤΟ απ’ το λιμάνι της Ηγουμενίτσας» αναφέρει μεταξύ άλλων  και καταλήγει: «Είμαστε ενάντια στον πόλεμο, ενάντια στην αλληλοσφαγή των λαών, γνωρίζοντας ότι ο κύριος εχθρός είναι μέσα στην ίδια μας τη χώρα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back