Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

To ανοιχτό ερώτημα των SMS

Εικόνα του άρθρου To ανοιχτό ερώτημα των SMS
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/04/2021, 11:20
ΕΛΛΑΔΑ

Ο περιορισμός μετακινήσεων του τελευταίου χρόνου, πάνω στον οποίο (και ιδιαίτερα στη χρήση των SMS) έχει γίνει πολύ επικοινωνιακό παιχνίδι, είναι ακόμα ένα ερώτημα.

Παρότι οι πανδημικοί δείκτες δεν υποχωρούν, οι αποφάσεις για άνοιγμα του τουρισμού είναι ειλημμένες, όπως επίσης και για σταδιακή, όπως φαίνεται, επανέναρξη της εστίασης.

Δεν είναι φυσικά δυνατό να υπάρξουν περιορισμοί με SMS και να έρχονται επισκέπτες από το εξωτερικό και αυτό είναι δεδομένο.

Σήμερα Μ. Τετάρτη οι λοιμωξιολόγοι συζητάνε το θέμα, αν και ο ρόλος τους είναι φανερά δευτερεύων και συμβουλευτικός, εδώ και ένα διάστημα.

Τους έχει προλάβει ήδη (ως συνήθως…), ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι το SMS στο 13033 θα καταργηθεί το πρώτο 15μερο του Μαΐου.

Ο κ. Σκέρτσος διαψεύστηκε τελευταία φορά όταν προανήγγειλε πρόωρο άνοιγμα της εστίασης, κάτι που τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν επέτρεψαν. Στην ίδια γραμμή, αλλά πιο προσεκτικός, ήταν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος είπε ότι «είμαστε προ των πυλών της κατάρτησης, απλά περιμένουμε τις σχετικές αποφάσεις των αρμοδίων της πολιτικής προστασίας και προφανώς της αρμόδιας επιτροπής για να ξέρουμε την ακριβή ημέρα».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back