Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Εικόνα του άρθρου Αναβάλλεται η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/03/2022, 16:51
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα στις 20:30 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων. Η συνεδρίαση αφορούσε την ενημέρωση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης Απορριμμάτων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε αποδεκτό το αίτημα της αναβολής. Ωστόσο, ο πρόεδρος, Δημήτρης Παπαγεωργίου, με επιστολή του σε όλα τα μέλη του σώματος επιχειρεί να απαντήσει στις αιτιάσεις που διατυπώθηκαν από παρατάξεις της αντιπολίτευσης περί ακατάλληλης μέρας και ώρας. Αποφεύγει πάντως να σχολιάσει το γεγονός ότι κι αυτή η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί να γίνει με τηλεδιάσκεψη

Στην επιστολή του, ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρει ότι οι συνεδριάσεις  δεν ενέχουν καμία σκοπιμότητα. «Όλες οι ημέρες της εβδομάδας είναι πρόσφορες για τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων του Δήμου, οι δε υποχρεώσεις των δημοτικών συμβούλων λαμβάνονται υπ’ όψη κατά το μέτρο του δυνατού. Θεωρώ αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μας στα συλλογικά όργανα του Δήμου είναι προτεραιότητα και αποτελεί καθήκον το οποίο δεν μπορεί να νοηθεί ότι ασκείται υπό όρους» τονίζει. Και επισημαίνει: «Εξυπακούεται επομένως ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι πρέπει να ρυθμίζουν τις λοιπές υποχρεώσεις τους, οικογενειακές και κοινωνικές, οι οποίες συντρέχουν στα πρόσωπα όλων μας, από όποια θέση και εάν συμμετέχουμε».

Αναφέρει ακόμα ότι η σημερινή συνεδρίαση ήταν ενημερωτική και μη υποχρεωτική «αν και η παρουσία όλων με προτάσεις και παρατηρήσεις κρίνεται απαραίτητη».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3