Oikonomou pisoi
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Αναβαθμίσεις σε Android 7.0 Nougat για Galaxy S7 και S7 Edge

Εικόνα του άρθρου Αναβαθμίσεις σε Android 7.0 Nougat για Galaxy S7 και S7 Edge
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/03/2017, 22:36
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η Samsung ξεκίνησε πλέον και στη χώρα μας την αναβάθμιση στο λειτουργικό Android 7.0 Nougat για τα Galaxy S7 και S7 Edge.

Το Android 7.0 Nougat φέρνει αρκετές αλλαγές στα δύο παραπάνω κινητά τηλέφωνα, όπως οι ειδοποιήσεις από την ίδια εφαρμογή όπου πλέον ομαδοποιούνται ενώ ανάλογα με την εφαρμογή, δίνεται η δυνατότητα γρήγορης απάντησης απευθείας από το μενού των ειδοποιήσεων χωρίς ο χρήστης να χρειαστεί να ανοίξει την εκάστοτε εφαρμογή. 

Επίσης έχουν γίνει αλλαγές στο μενού των γρήγορων ρυθμίσεων με αφαίρεση του τίτλου κάτω από κάθε εικονίδιο αλλά και την παρουσία του S Finder για γρήγορη εύρεση μιας ρύθμισης στο κινητό τηλέφωνο.

Επίσης ένας βελτιωμένος τρόπος ελέγχου επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόζει πιο εύκολα το μέγεθος του παραθύρου, όταν χωρίζει την οθόνη σε δύο παράθυρα (split-screen). Επιπλέον, με μία νέα λειτουργία pop-up παραθύρου, η οποία υποστηρίζει έως και πέντε ξεχωριστά παράθυρα επιπλέον των δύο της λειτουργίας split-screen, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε έως και εφτά εφαρμογές ταυτόχρονα.

Τέλος η νέα λειτουργία που προστέθηκε, το Performance Mode, επιτρέπει στους χρήστες να βελτιστοποιήσουν τα smartphones τους για να καλύπτουν καλύτερα τις δικές τους ανάγκες.

Σύμφωνα με τη Samsung το Android 7.0 Nougat θα επεκταθεί σε περισσότερες χώρες στις ακόλουθες συσκευές εντός του πρώτου εξαμήνου αυτής της χρονιάς: Galaxy S6, Galaxy S6 edge και S6 edge Plus, Galaxy Note5, Galaxy Tab A με S Pen, Galaxy Tab S2 (LTE unlock), Galaxy A3 και Galaxy A8.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back