Αλληλεγγύη στην Κούβα από ΕΚΙ, ΚΝΕ

Εικόνα του άρθρου Αλληλεγγύη στην Κούβα από ΕΚΙ, ΚΝΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/07/2021, 11:50

Το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους και στο λαό της Κούβας και καταδικάζει «την τεράστια υποκρισία και τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, της αντικουβανικής μαφίας και των μισθοφόρων τους μέσα στην Κούβα. Αξιοποιούν δυσκολίες που προκαλεί ο ίδιος ο ασφυκτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ και προσπαθούν να μεθοδεύσουν αντιδραστικές εξελίξεις έως και ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Κούβα».

Το ψήφισμα συνυπογράφουν ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, η Ένωση Υπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού και Τουριστικών Επαγγελμάτων Ν. Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων Ν. Ιωαννίνων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία – Πρόνοια Ν. Ιωαννίνων, το Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ρόζα Ιμβριώτη» Ν. Ιωαννίνων, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ιωαννίνων, το Συνδικάτο Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών Ν. Ιωαννίνων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωαννίνων.

Επίσης, η ΚΝΕ Ιωαννίνων τοποθέτησε πανό στο Κάστρο και στην ανακοίνωσή της, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι ΗΠΑ από κοινού με άλλες αντεπαναστατικές δυνάμεις, αξιοποιούν τις αδυναμίες και ελλείψεις, εξαιτίας του 60χρονου εμπάργκο, σε εισαγόμενα αγαθά, είδη πρώτης ανάγκης κλπ οργανώνοντας διαδηλώσεις και καλώντας σε ανατροπή της κυβέρνησης».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back