ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Άλλη μια υποψηφιότητα στο Ζαγόρι

Εικόνα του άρθρου Άλλη μια υποψηφιότητα στο Ζαγόρι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/03/2019, 17:25
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Άλλη μια παράταξη δηλώνει υποψήφια στο μικρότερο Δήμο του νομού Ιωαννίνων, στο Ζαγόρι. Λέγεται «Ζαγόρι, Ανάπτυξη Τώρα» και επικεφαλής είναι ο Νίκος Λογοθέτης, δικηγόρος.

Στην πρώτη ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «κοινή πεποίθηση του υποψήφιου δημάρχου και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της του συνδυασμού μας, είναι η ανάληψη πρωτοβουλιών για ουσιαστική ανάπτυξη της περιοχής μας και όχι η απλή διεκπεραίωση της καθημερινότητας» και ως πρωταρχικός στόχος προβάλλεται η «η βελτίωση των συνθηκών (οικονομικών και κοινωνικών) σε ολόκληρη την περιοχή του Δήμου Ζαγορίου και σε όφελος του συνόλου των πολιτών – δημοτών και όχι των ολίγων και εκλεκτών».

Ανάμεσα στις προγραμματικές προτεραιότητες είναι η «προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση» του φυσικού περιβάλλοντος, η αξιοποίηση δημοτικών κτιρίων, η «επαύξηση και διασπορά σε όλες τις περιοχές του Δήμου Ζαγορίου» κ.α

«Η ψήφος όλων μας αλλά και του καθενός χωριστά, ή δύναμη μας, ας γίνει για πρώτη φορά εργαλείο ανάπτυξης και προοπτικής» αναφέρει η παράταξη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back