Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλλη μια διεθνής αθλητική συνάντηση

Εικόνα του άρθρου Άλλη μια διεθνής αθλητική συνάντηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/07/2019, 19:31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινάει την Πέμπτη 25 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Θαλασσίου Σκι 35+ 2019 (IWWF 2019 Europe and Africa Water Ski 35+ Championships Ioannina), στο οποίο συμμετέχουν 105 αθλητές από 21 χώρες. Ανάμεσά τους, η εθνική Ελλάδας με είκοσι συμμετοχές, διεκδικώντας μεγάλες διακρίσεις και μετάλλια.

 «Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση και μέχρι τώρα, όπως και στις προηγούμενες διοργανώσεις, οι αθλητές έχουν μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις και την οργάνωση», σημείωσε η πρόεδρος του Ομίλου Θαλασσίου Σκι «Παμβώτις» Κατερίνα Χαρίση, η οποία ευχαρίστησε τους χορηγούς και όσους συνέβαλλαν στη διοργάνωση και ιδιαίτερα την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών.

Ο αντιπρόεδρος του Ομίλου Σωτήρης Χατζής είπε ότι «είμαστε μια μικρή ομάδα, αλλά μια υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη», ενώ ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι και κριτής Δήμος Αλεξόπουλος πρόσθεσε ότι «τα Γιάννενα έχουν εδραιωθεί πλήρως στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ως ένας από τους καλύτερους χώρους για τη διεξαγωγή μεγάλων αγώνων και μέσα σε ελάχιστα χρόνια».

Τέλος, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και μέλος της εθνικής Αγγελική Ανδριοπούλου είπε ότι «έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά εδώ και θεωρείται στην Ευρώπη ένας από τους καλύτερους στίβους».

H τελετή έναρξης της διοργάνωσης θα γίνει την Πέμπτη 25/7, στις 7 το απόγευμα στον χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας στο Κάστρο των Ιωαννίνων, ενώ η τελετή λήξης την Κυριακή 29 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Epirus Palace.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back