Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αλλαγή συμβούλου και απολογισμός στην ΑΡΠΗ

Εικόνα του άρθρου Αλλαγή συμβούλου και απολογισμός στην ΑΡΠΗ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/02/2021, 11:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο έκανε τον απολογισμό δράσης της και ψήφισε για την εναλλαγή του συμβούλου της. Στη θέση του Νίκου Ζήκου, ο οποίος είναι από τους παλιότερους στο περιφερειακό συμβούλιο, με συνεχή παρουσία τα τελευταία χρόνια, θα είναι τα επόμενα δύο χρόνια ο Ζώης Γαλατάς, μέλος του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ιωαννίνων.

«Ο τρόπος αναπαραγωγής του κεφαλαίου μέσω της «πράσινης» ανάπτυξης, των ιδιωτικοποιήσεων λιμανιών-δρόμων-αεροδρομίων-νερού-δασών-αιγιαλού, των συμπράξεων δημόσιου-ιδιωτικού τομέα (π.χ. στη συγκομιδή των απορριμμάτων), της συγκεντροποίησης πλούτου στον τουρισμό και στην αγροτοδιατροφική παραγωγή, της καταλήστευσης της φύσης, της υποταγή της υγείας στο κέρδος, της προσαρμογής της παιδείας στην ευελιξία της αγοράς και φυσικά της ακόμα πιο βαθιάς εκμετάλλευσης των εργαζομένων, όλα αυτά αποτέλεσαν βασικά σημεία των παρεμβάσεων των μελών της ΑΡ.Π.Η.» σημειώνει η παράταξη στην ανακοίνωσή της.

Στην τηλε-συνέλευση διατυπώθηκε επίσης, ως καθήκον της ΑΡΠΗ, «συμβολή στη διαμόρφωση μαζικών αγώνων και όρων σύγκρουσης, για να μην πληρώσει την ‘ανάπτυξή’ τους η εργαζόμενη πλειοψηφία».

Τις επόμενες μέρες η γραμματεία της περιφερειακής κίνησης θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου (παρουσία του τέως και του νυν περιφερειακού της συμβούλου) την απόφαση για το πρόγραμμα δράσης της επόμενης περιόδου.

φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back