ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγή ηγεσίας στη Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου

Εικόνα του άρθρου Αλλαγή ηγεσίας στη Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2019, 22:42
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Γιάννης Βογιατζής, οινοποιός και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, ορίστηκε νέος πρόεδρος της Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου, διαδεχόμενος τον Βαγγέλη Αργύρη.

Στην τακτική γενική συνέλευση της οργάνωσης, όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο κ. Βογιατζής, που έχει διατελέσει και την διετία 2015-2017 πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ, εξήρε την προεδρία του Β. Αργύρη, τονίζοντας πως ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη, συμβάλλοντας στην περαιτέρω εμπέδωση του σκοπού της οργάνωσης που είναι να αντιπροσωπεύει τον κλάδο ουσιαστικά και συνολικά, μέσα από τη συζήτηση και τη συνεννόηση.

Από την πλευρά του, ο κ. Αργύρης μίλησε για «τον σημαντικό ρόλο για την ανάπτυξη του κλάδου που διαδραματίζει η Διεπαγγελματική», ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον νέο πρόεδρο και ευχαρίστησε το προσωπικό της οργάνωσης για την άριστη και αποδοτική συνεργασία.

Σημειώνεται ότι, σε ανταπόδοση της πρόσφατης συνεισφοράς του στην οργάνωση, αλλά και στην καταλυτική συμμετοχή του στη δημιουργία της, με ομόφωνη απόφαση της ΓΣ, απονεμήθηκε στον Βαγγέλη Αργύρη ο τιμητικός τίτλος του επίτιμου προέδρου, τίτλος που στο παρελθόν έχει αποδοθεί μόνο στον Γιάννη Μπουτάρη, πρώτο πρόεδρο της οργάνωσης.

Αντιπρόεδρος της ΕΔΟΑΟ ορίστηκε ο Μάρκος Καφούρος, πρόεδρος της Ένωσης Θηραϊκών προϊόντων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back