ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Καταδικάζουν την επίθεση στον Μπουτάρη

Εικόνα του άρθρου Καταδικάζουν την επίθεση στον Μπουτάρη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/05/2018, 15:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών με ανακοίνωσή του καταδικάζει την επίθεση στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη. «Η άθλια και άνανδρη αυτή επίθεση, σε μια μέρα μνήμης, αποτελεί χτύπημα στη δημοκρατία και την αυτοδιοίκηση». 

Ο Δήμος τοποθετεί τους ενόχους σε «γνωστούς - άγνωστους ‘αγανακτισμένους’ πολίτες, ανεξαρτήτως ιδεολογικών αναφορών». Την επίθεση ωστόσο «χαιρετίζουν» δημόσια ακροδεξιοί κάθε οργανωτικής τοποθέτησης, ενώ την έχει καταδικάσει πλήθος φορέων. «Καμία κατάθεση διαφορετικής άποψης, καμία πολιτική αντιπαράθεση, καμία διαφωνία δεν δικαιολογεί ωμές πράξεις βίας. Σε ένα ευνομούμενο κράτος δεν υπάρχει χώρος για αυτοδικία» τονίζει ο Δήμος Ιωαννιτών.

Επίσης, την επίθεση καταδικάζει η Διεπαγγελματική Αμπέλου και Οίνου (ΕΔΟΑΟ). « Η ΕΔΟΑΟ νοιώθει αλληλέγγυη με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον απροκατάληπτο λόγο του, εκτιμώντας ότι η δημοκρατία προάγεται μόνον με τη νηφαλιότητα και τη λογική» αναφέρει ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Αργύρης. Σημειωτέον ότι ο κ. Μπουτάρης ήταν ο πρώτος πρόεδρος της ΕΔΟΑΟ.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back