ΘΕΑΤΡΟ

«Ακόνιτο», o τρίτος μονόλογος

Εικόνα του άρθρου «Ακόνιτο», o τρίτος μονόλογος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/01/2022, 15:50
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Tον τρίτο μονόλογο της τριλογίας «Θηλιά» ανεβάζει από αρχές Φεβρουαρίου το Θέατρο Actina (Άννης Κομνηνής 8, Ιωάννινα). Πρόκειται για τον μονόλογο «Ακόνιτο» που έχει γράψει η Χάρις Μέγα και σκηνοθετεί η Αθηνά Τσικνιά.

Η παράσταση θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου, στις 19:00 και στις 21:00. Τον μονόλογο θα ερμηνεύσει η Τάνια Παλαιολόγου, η οποία έχει μια σημαντική πορεία στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Η υπόθεση: Στον μονόλογο «Ακόνιτο» το δηλητήριο μοιάζει να είναι η ιδανική λύση στα μάτια της ηρωίδας. Ένα δηλητήριο που χρησιμοποιείται και ως φάρμακο, είναι αυτό ακριβώς που έψαχνε. Ήθελε να εκδικηθεί, νόμιζε ότι σκοτώνοντας τον άντρα της θα έπαιρνε τη ζωή της πίσω. Μια ζωή μίζερη γεμάτη στερήσεις, βία και απαγορεύσεις. Τα είχε σχεδιάσει όλα τέλεια ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε, γιατί η πραγματικότητα πολλές φορές είναι πιο δραματική και από το πιο σκληρό σενάριο.

Η παράσταση, διάρκειας 50’, θα ανεβαίνει κάθε Σάββατο στις 19:00 και στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30.
Τιμή εισιτηρίου 8€
Εισιτήρια: Βιβλιοπωλεία «Αναγνώστης» και «Μωβ Κουκουβάγια», Θέατρο Actina & viva.gr.

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6974865401. 

Mέσα στον Φεβρουάριο, θα ανέβουν εκ νέου και οι δύο άλλοι μονόλογοι.

Το Θέατρο λειτουργεί σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα. Κατά την είσοδο των θεατών στους χώρους, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας. Η μάσκα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του θεάτρου.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back