Λυκ πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αίτημα για ταρτάν και στη Λιμνοπούλα

Εικόνα του άρθρου Αίτημα για ταρτάν και στη Λιμνοπούλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/09/2020, 22:30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κλειστό της Λιμνοπούλας, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως, επισκέφθηκε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα, τον αντιπρόεδρο Χάρη Λαζάνη και μέλη της διοίκησης.

Ο κ. Μαυρωτάς έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση για το έργο της και έδειξε «ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητήριου, για την εξέλιξη του οποίου ενημερώθηκε από τα μέλη της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, είπε ότι θα εξεταστεί άμεσα η η μετατροπή του χωμάτινου στίβου στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, σε ταρτάν.

Στις δηλώσεις του για ένα μεγάλο κλειστό γυμναστήριο, ήταν «ηρέμα θετικός»:

«Το στοίχημα είναι να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις αθλητικές εγκαταστάσεις που ήδη υπάρχουν και στη συνέχεια να εξετάσουμε την δυνατότητα ενός μεγάλου κλειστού. Μια τέτοια εξέλιξη είναι μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου, στο οποίο τα Γιάννενα έχουν προτεραιότητα», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Μαυρωτάς.

Ο κ. Κόλοκας, ευχαρίστησε τον κ. Μαυρωτά για την επίσκεψη και είπε ότι «στόχος όλων στο ΠΕΑΚΙ είναι τα Γιάννενα να αποτελέσουν σημείο αναφοράς στον αθλητικό χάρτη της χώρας. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση και με τη βοήθεια της Γενικής Γραμματείας, είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε τα Γιάννενα εκεί που τους αξίζουν».

Ο κ. Μαυρωτάς παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ηρακλή στο Νέο Κλειστό, για το οποίο τόνισε πως «μπορεί να ανήκει διοικητικά στην Περιφέρεια Ηπείρου και όχι στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ωστόσο ενισχύει την προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Γιάννενα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back