Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής τον Μάιο

Εικόνα του άρθρου Διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής τον Μάιο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/03/2022, 23:31
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Για τις 15 Μαΐου προγραμματίζεται ο περιφερειακός διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής Ηπείρου ο οποίος διοργανώνεται από τον Οργανισμό WRO Hellas και υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηπείρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός (προκριματικός του πανελλήνιου διαγωνισμού εκπαιδευτικής ρομποτικής), και εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στο 3° Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων. Σε διαφορετική περίπτωση, θα γίνει εξ αποστάσεως.

Για τους μαθητές Δημοτικού, οι κατηγορίες συμμετοχής είναι: «Πρωτογενής Τομέας-Αγροτική Παραγωγή για Α'-Δ' Δημοτικού», «Πρωτογενής Τομέας-Αγροτική Παραγωγή για Ρ-ΣΤ' Δημοτικού» και «Ποδόσφαιρο 2X2». Οι διαγωνιστικές κατηγορίες του Γυμνασίου είναι «1821-1921: 100 χρόνια Σύγχρονη Ελλάδα» και του Λυκείου «Ο φίλος μου, το Ρομπότ».

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για τις εγγραφές των ομάδων, στην ιστοσελίδα https://wrohellas.gr και στον οργανωτικό υπεύθυνο Δημήτριο Κράββαρη (krawarisffisch.gr).


* Φωτό αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back