Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αθλητικές εκδηλώσεις από τη «Μετάδραση»

Εικόνα του άρθρου Αθλητικές εκδηλώσεις από τη «Μετάδραση»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/12/2022, 14:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δύο αθλητικές εκδηλώσεις για παιδιά στα οποία θα παρουσιαστούν ολυμπιακά αθλήματα, διοργανώνει η μη κυβερνητική οργάνωση «Μετάδραση» σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητών Ενόπλων Δυνάμεων και υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών.

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στις 13 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, στο Epirus Sport Health Center όπου θα παρουσιαστούν επτά διαφορετικά ολυμπιακά αθλήματα.

Στις 14 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 12:00, θα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη εκδήλωση στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καλπακίου. Και στις δύο εκδηλώσεις θα συμμετέχουν παιδιά προσφύγων που διαμένουν στον καταυλισμό του Κατσικά καθώς επίσης και παιδιά σχολείων της πόλης και του Καλπακίου.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν, είναι: Σ. Ανυφαντής πανελληνιονίκης της ξιφασκίας, Μ. Βρυώνη ολυμπιονίκης στο άθλημα της ελευθέρας πάλης, Θ. Μπίμπης χρυσός ολυμπιονίκης στο άθλημα των συγχρονισμένων καταδύσεων, Σ. Γιαννιώτης ασημένιος ολυμπιονίκης της κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Χ. Μπελίδου πρωταθλήτρια στο άθλημα της αντισφαίρισης και Κ. Μενελάου αθλήτρια μπάσκετ εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back