Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Θεσπρωτία και Δήμος Αρταίων στο «κόκκινο»

Εικόνα του άρθρου Θεσπρωτία και Δήμος Αρταίων στο «κόκκινο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/02/2021, 20:19
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Θεσπρωτία μπαίνει από αύριο σε καθεστώς αυξημένου κινδύνου, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μέχρι 8/3. Επίσης, στο «κόκκινο» μπαίνει και ο Δήμος Αρταίων

Τα ενεργά κρούσματα πενταπλασιάστηκαν, στον Δήμο Ηγουμενίτσας, σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ακόμα ότι είναι ανησυχητικά τα επιδημιολογικά δεδομένα στους Δήμους Σουλίου και Φιλιατών, προσθέτοντας πως υπάρχει σύνδεση μεταξύ των περιοχών.  


Ψάχνοντας «πιο έξυπνες λύσεις»…

Τα μέτρα δεν αποδίδουν επαρκώς, όπως τόνισε η παιδίατρος Βάβα Παπαευαγγέλου, μέλος της επιτροπής ειδικών και η κατάσταση μοιάζει κάπως αμήχανη. Όπως είπε αναζητούνται «πιο έξυπνες λύσεις» προκειμένου να πορευτούμε, κάτι που μοιάζει με μια ομολογία εν μέρει αποτυχίας των περιοριστικών μέτρων.

Η κα Παπαευαγγέλου διαπίστωσε ότι τα μέτρα δεν αποδίδουν επαρκώς, γιατί ο κόσμος είναι κουρασμένος και γενικώς, για λόγους που αποδίδονται ξανά σε ατομική ευθύνη.

ΣΧΟΛΙΑ
Undertaker
Τα Γιάννενα που έχουν σχεδόν καθημερινά 20 κρούσματα γιατί δεν είναι στο "κόκκινο"; Σούπερ μάρκετ στην Άρτα στο οποίο τα δύο τρίτα των υπαλλήλων του έχουν κορωνοϊο γιατί λειτουργούν κανονικά; Αν δεν μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και να εφαρμοστούν τα μέτρα και οι νόμοι για όλους το ίδιο μην περιμένετε να μας σώσει η καλή μας τύχη
Φ
Δυστυχως φιλε μου δεν υπαρχει καμια συνειδηση
Κόνυου
Τα κρούσματα εκτιμώνται κσι σε πληθυσμιακη αναλογία.Για το σούπερ μάρκετ που λέτε ,οι υπάλληλοι δουλεύουν έχοντας θετικά τεστ ? Είναι σλυσίδα ή γεοτονικό μίνι μάρκετ?
Κουτρουμπελη βικυ
Οι Αλβανοί γιατί πηγαινοερχονται?
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back