ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θερινό σινεμά: «Καλλιτέχνες… στον ύπνο τους»

Εικόνα του άρθρου Θερινό σινεμά: «Καλλιτέχνες… στον ύπνο τους»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/08/2022, 13:48
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την ταινία «Καλλιτέχνες… στον ύπνο τους» (Living in Oblivion, 1995) σε σκηνοθεσία Τομ Ντι Τσίλο προβάλλει το Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, στις 21:00, στον αύλειο χώρο του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής». Πρωταγωνιστούν: Στιβ Μπουσέμι, Κάθριν Κίνερ, Ντέρμοτ Μαλρόνει, Τζέιμς ΛεΓκρος.

Η υπόθεση: Ο ανεξάρτητος σκηνοθέτης Νικ Ριβ κάνει την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία χαμηλού κόστους. Στα γυρίσματα, ό,τι μπορεί να πάει στραβά πηγαίνει: το συνεργείο catering αρνείται να αντικαταστήσει το χαλασμένο γάλα, οι ηθοποιοί του είναι σε μεγάλη ένταση, το μικρόφωνο boom φαίνεται στην κάμερα και η λήψη μιας ολοκληρωμένης σκηνής  γίνεται σχεδόν αδύνατη. Η ένταση μεταξύ της πρωταγωνίστριας Nicole και του ηθοποιού Chad προκαλεί πολλά προβλήματα στα γυρίσματα.

Καθώς τα χρήματα και ο χρόνος τελειώνουν, ο Νικ παλεύει να ολοκληρώσει την ταινία του παρά τις αναποδιές, που δεν σταματούν να ανακύπτουν διαρκώς. Μία ταινία γεμάτη μαύρο χιούμορ και ευτράπελες καταστάσεις να εναλλάσσονται η μία την άλλη πάνω στο πλατό.

Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back