ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Θα ασκηθεί πίεση στις υγειονομικές μονάδες»

Εικόνα του άρθρου «Θα ασκηθεί πίεση στις υγειονομικές μονάδες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2021, 16:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την έκκληση να «μη χαλαρώσουμε» για τις επόμενες «κρίσιμες εβδομάδες», με την εκτίμηση ταυτόχρονα ότι η καλυτέρευση του καιρού και ο εμβολιασμός ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων, θα δημιουργήσει ένα «πρώτο τείχος προστασίας», έκανε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ.

Είπε επίσης ότι «παρά τα υποτιθέμενα αυστηρά περιοριστικά μέτρα», καταγράφονται πολλά κρούσματα σε Γιάννενα και πανελλαδικά, αναφερόμενος στις μαζικές καταγραφές των τελευταίων ημερών.

Είπε ότι το επακόλουθο θα είναι να «ασκηθεί πίεση στις υγειονομικές μονάδες της περιοχής» και πρόσθεσε ότι, τόσο ο εμβολιασμός, όσο και η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας θα βοηθήσουν ώστε «να αποκατασταθεί μια στοιχειώδης ομαλότητα».

Είπε επίσης ότι «οι επόμενες λίγες εβδομάδες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες» και ότι θα πρέπει να μη χαλαρώσουμε καθόλου τα μέτρα πρόληψης. Δήλωσε την κατανόηση της κόπωσης, της αγωνίας, της ανασφάλειας και του φόβου, από τους συμπολίτες, καθώς επίσης

«Η ελπίδα βρίσκεται μπροστά μας» τόνισε χαρακτηριστικά και μίλησε ειδικότερα για τους νέους: «Η νέα γενιά έχει κάθε δίκιο να πιέζεται αφόρητα από όλη αυτή την κατάσταση, που στερεί πολύτιμο χρόνο από τη ζωή της».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back