Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Θ. Μανταλόβας: «Αντεπίθεση στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: «Αντεπίθεση στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/12/2018, 15:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μία μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του ΚΙΝΑΛ για το νομό Ιωαννίνων, ο νυν αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Θανάσης Μανταλόβας προχώρησε σε μια δήλωση, με την οποία δίνει έντονα το στίγμα της πολιτικής του κόμματος και του ιδίου.

«Η κοινωνία μας έχει ανάγκη, από μια ‘αντεπίθεση’ κόντρα στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία, από μια ρήξη με όσους υπηρετούν την πελατειακή λογική, την πόλωση και το διχασμό» τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μανταλόβας χαρακτηρίζει την ανακήρυξή του ως υποψήφιου βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής «σημαντική τιμή» αλλά και παράλληλα «μεγάλη ευθύνη» για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές, «κρίσιμες για το μέλλον της χώρας μας» όπως αναφέρει. Κάνοντας κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, περιγράφει μια Ελλάδα με «αδιέξοδα κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, αξιακά». «Η ανεργία, η εξάρθρωση του παραγωγικού ιστού, η κοινωνική περιθωριοποίηση  πολλών συνανθρώπων μας, η φυγή των νέων ανθρώπων  στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με την πόλωση, τον διχασμό και την έλλειψη συνεννόησης του πολιτικού προσωπικού, έχουν παγιώσει στην κοινωνία μας αισθήματα ανασφάλειας, απαισιοδοξίας και αβεβαιότητας για το μέλλον» τονίζει και εκτιμά ότι η χώρα έχει ανάγκη αλλαγής πολιτικής. «Η αλλαγή πολιτικής που έχει ανάγκη η χώρα μας, δεν είναι ένας ευκαιριακός εκλογικός στόχος για την προοδευτική και δημοκρατική παράταξη. Είναι όρος επιβίωσης και ανάπτυξης του έθνους» καταλήγει και απευθύνει κάλεσμα για συστράτευση.


* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back