ΓΙΑΝΝΕΝΑ

600.000 ευρώ για δρόμους, πλατείες και γήπεδα τένις

Εικόνα του άρθρου 600.000 ευρώ για δρόμους, πλατείες και γήπεδα τένις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/11/2018, 17:25
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Μια άλλη Δημοτική Ενότητα, αυτή του Μπιζανίου, παίρνει σειρά σε επίπεδο έργων. Ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας υπέγραψε σύμβαση με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία για την ανάθεση «έργων αναβάθμισης και βελτίωσης στη Δημοτική Ενότητα Μπιζανίου», με προϋπολογισμό 600.000 ευρώ.

Τα έργα αφορούν βελτίωση και συντήρηση οδών, διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων σε δημοτικά διαμερίσματα του Μπιζανίου και ανακατασκευή των γηπέδων τένις στην Πεδινή.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, το νέο αυτό έργο γίνεται στην κατεύθυνση της ισόρροπης ανάπτυξης σε όλο τον καλλικρατικό Δήμο.

«Υπογράψαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο για μια Δημοτική Ενότητα του Δήμου μας, όπως είναι αυτή του Μπιζανίου. Είχαν προηγηθεί συμβάσεις και για άλλες Δημοτικές Ενότητες, ενώ το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και νέες. Ο σχεδιασμός μας κινείται στη λογική της ισόρροπης ανάπτυξης σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου.

Παρεμβαίνουμε σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα με στόχο να παραδώσουμε στους συμπολίτες μας, όχι μόνο πολλά, αλλά κυρίως ποιοτικά έργα», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος κ. Μπέγκας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back