ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ξεκίνησε ο καθαρισμός των κάδων

Εικόνα του άρθρου Ξεκίνησε ο καθαρισμός των κάδων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/04/2020, 16:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Δήμος Ιωαννιτών επιχαίρει για τον «καθαρισμό και απολύμανση 4.000 κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης», τον οποίο έχει ξεκινήσει. Κάθε φορά θα καθαρίζονται 100 κάδοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Πρόκειται για την εκχωρημένη σε ιδιώτες υπηρεσία της καθαριότητας, για την οποία η δημοτική αρχή έχει καταγγελθεί από την αντιπολίτευση και το σύλλογο εργαζόμενων. Το επιχείρημα του Δήμου είναι ότι το πλυντήριο κάδων που διαθέτει έχει βλάβη, καθώς επίσης και ότι υπάρχουν και άλλα προβλήματα «που έχουν προκύψει».

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος αναφέρει ότι «στόχος είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας που αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή, όχι μόνο σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω πανδημίας, αλλά διαχρονικά».

ΣΧΟΛΙΑ
Janarti
Μήπως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον τελευταίο καθαρισμό των κάδων; Η βλάβη στο όχημα του Δήμου είναι μη επισκευάσιμη ή μήπως το όχημα έχει βγάλει αράχνες από την αχρηστία.. Ο καθαρισμός των κάδων αλλά και η συνολική εικόνα καθαριότητας στο δήμο μας παίρνουν βαθμό κάτω από την βάση..
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back