Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ξεκινάει ξανά το πλύσιμο των κάδων

Εικόνα του άρθρου Ξεκινάει ξανά το πλύσιμο των κάδων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2019, 18:10
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με αφορμή το πλύσιμο των κάδων, ο Δήμος Ιωαννιτών ενημερώνει ότι το ειδικό όχημα που διέθετε ήταν εκτός λειτουργίας λόγω μηχανικών προβλημάτων, αλλά επισκευάστηκε πρόσφατα και παραλήφθηκε από την υπηρεσία καθαριότητας.

Έχει ξεκινήσει το πλύσιμο των κάδων από την Ανατολή, το Πέραμα και τα περιφερειακά σημεία των Ιωαννίνων. Για τον αστικό ιστό, σημειώνει ότι δεν είναι εφικτή η παρέμβαση, γιατί λειτουργεί μόνο πρωινή βάρδια με προσωπικό της κοινωφελούς εργασίας καθώς δεν υπάρχει διαθέσιμο μόνιμο προσωπικό.

Μόλις προσληφθούν οι συμβασιούχοι, θα μπεi και άλλη βάρδια.

Ο Δήμος δεν χάνει την ευκαιρία και για μια μικρή επίκληση στον κοινωνικό αυτοματισμό, επικαλούμενος «σχόλια στον τοπικό Τύπο» και ερωτήματα συμπολιτών και σημειώνοντας ότι «η κατάσταση στους κάδους αλλά και πέριξ αυτών είναι αποτέλεσμα πολύμηνης απραξίας και απαιτεί άμεση παρέμβαση. Αυτός εξάλλου ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Δημοτική Αρχή εισηγήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Σεπτεμβρίου την ανάθεση της συγκεκριμένης εργασίες σε ιδιώτες, πρόταση που ως γνωστόν απορρίφθηκε».

Τέλος, σημειώνει ότι και οι πολίτες θα πρέπει να συμβάλλουν από την πλευρά τους αποφεύγοντας την εναπόθεση απορριμμάτων έξω από τους κάδους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back