Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξανά στο ταρτάν

Εικόνα του άρθρου Ξανά στο ταρτάν
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/05/2020, 15:34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι τέσσερις αθλητές από τα Γιάννενα που συμμετέχουν στην προολυμπιακή ομάδα ξεκίνησαν πάλι προπονήσεις, τηρουμένων των πρωτοκόλλων που ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Αθλητισμού, στους «Ζωσιμάδες».

Παρουσία του προέδρου του ΠΕΑΚΙ Παντελή Κολόκα και του Χάρη Λαζάνη από τη διοίκηση του ΠΕΑΚΙ, των αθλητών και προπονητώς και του Ερυθρού Σταυρού, οι προπονήσεις ξεκίνησαν με… θερμομέτρηση, όπως επιβάλλουν πλέον οι συνθήκες.

Οι αθλητές αλλά και οι προπονητές τους ενημερώθηκαν για τους κανόνες υγιεινής και τις αποστάσεις που πρέπει να τηρούν.

Ο κ. Κολόκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι «ελέγχουμε με ακρίβεια, τόσο κατά την είσοδο των αθλητών στον χώρο άθλησης όσο και στη διάρκεια της προπόνησής τους, την τήρηση των αυστηρών πρωτοκόλλων που έχει θεσπίσει η επιτροπή υγείας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ έτσι ώστε να μην έχουμε πισωγυρίσματα» και πρόσθετε «δίνουμε βάρος στους εξωτερικούς χώρους μιας και αυτοί θα χρησιμοποιηθούν κυρίως από αθλητές αλλά και από τους συμπολίτες μας, την ίδια ώρα που έχουμε προχωρήσει σε αρκετές παρεμβάσεις και στις κλειστές μας εγκαταστάσεις».

Ο προπονητής του ΑΓΣΙ Κώστας Μπάτσος, πρόσθεσε ότι «χάθηκε αρκετός χρόνος από την προετοιμασία τους αλλά τώρα είμαστε εδώ για να επανέλθουν στους ρυθμούς τους. Ευχή όλων μας να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στον αθλητισμό για όλους. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, καλούμαστε να προσαρμοστούμε αλλά θα τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο γραμματέας του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δημήτρης Αλεξίου, αναφέρθηκε στη συνεργασία με το ΠΕΑΚΙ προκειμένου να ενισχύσει κι αυτός με τους εθελοντές του την προσπάθεια των αθλητών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back