Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

300 μοτοσικλετιστές στο Πέραμα

Εικόνα του άρθρου 300 μοτοσικλετιστές στο Πέραμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/09/2017, 02:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τριακόσιους μοτοσικλετιστές από όλον τον κόσμο οι οποίοι συμμετέχουν στη Mototour of Nations 2017 υποδέχτηκαν στο Πέραμα ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας και ο πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Κώστας Γκόγκος. Η Mototour of Nations 2017 ταξίδεψε για πρώτη φορά ήρθε στην Ελλάδα και μάλιστα στην Ήπειρο.  

Οι εκπρόσωποι του Δήμου υποδέχτηκαν τους μοτοσικλετιστές στο λιμανάκι του Περάματος, το οποίο αναπλάστηκε τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχει αξιοποιηθεί. Με την υποδοχή στον συγκεκριμένο τόπο, οι κ.κ. Κολόκας και Γκόγκος (οι οποίοι κατάγονται και οι δύο από την ευρύτερη περιοχή του Περάματος) επιδίωξαν να δείξουν ότι αξιοποιείται ο αναπλασμένος χώρος και ότι το Πέραμα θα έχει οφέλη από την ανάπλαση αυτή. Βέβαια, απαιτούνται πολύ περισσότερα πράγματα για να μιλήσει κανείς για «αξιοποίηση». «Είναι σημαντικό τόσο για τα Γιάννενα όσο και για την περιοχή του Περάματος που η έλευση 300 και πλέον μοτοσικλετιστών συνοδεύτηκε και με την πρόσφατη ολοκλήρωση και παραλαβή εκ μέρους του Δήμου της ανάπλασης της παραλίμνιας περιοχής του Περάματος. Είναι ένα έργο που αναβαθμίζει την περιοχή και ήδη τα πρώτα δείγματα για τις ευκαιρίες που προσφέρει για την πόλη και το ίδιο το Πέραμα είναι θετικά», είναι η άποψη του κ. Γκόγκου που εκφράστηκε σε δηλώσεις του.

Ο κ. Κολόκας στάθηκε στην τουριστική διάσταση της όλης υπόθεσης, εκτιμώντας ότι οι 300 μοτοσικλετιστές «θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους στις πατρίδες του αποτελώντας για εμάς του καλύτερους πρεσβευτές». Ο διοργανωτής του Mototour of Nations 2017 Παναγιώτης Καλαϊτζής μετέφερε την ικανοποίησή του τόσο για τη φιλοξενία όσο και τον φυσικό πλούτο της Ηπείρου. «Όταν αρχικά ανακοινώσαμε ότι η φετινή διοργάνωση θα γίνει στην Ελλάδα πολλοί ήταν αυτοί που απόρησαν καθώς έχουν συνδυάσει τη χώρα μας μόνο με νησιά, παραλίες και θάλασσα.  Μόλις όμως είδαν τα τοπία που έχει να προσφέρει η Ήπειρος αναθεώρησαν και ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να επισκεφτούν ξανά την περιοχή σε κάποια από τις εκδρομές που κάνουν με τις μηχανές τους», δήλωσε.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back