Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στον περιφερειάρχη για τον μηχανοκίνητο τουρισμό

Εικόνα του άρθρου Στον περιφερειάρχη για τον μηχανοκίνητο τουρισμό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/09/2017, 20:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Και από πού δεν πέρασαν οι 300 μοτοσικλετιστές του Motour of Nations, με τις κατά τόπους δημοτικές αρχές να τους υποδέχονται.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Ζαγορίου αναφέρεται σε αυτή την υποδοχή που έγινε στους Κήπους τονίζοντας ότι η διοργάνωση αυτή «έδωσε τη δυνατότητα να προβληθεί για ακόμη μια φορά ο τόπος στο εξωτερικό». Στο ίδιο μήκος πνεύματος ήταν και οι χτεσινές δηλώσεις των εκπροσώπων του Δήμου Ιωαννιτών, που υποδέχθηκαν τους μοτοσικλετιστές από όλον τον κόσμο στο Πέραμα.

 Οι μοτοσικλετιστές δεν έφυγαν από την Ήπειρο χωρίς να χαιρετίσουν τον περιφερειάρχη Αλέκο Καχριμάνη, τον οποίο ευχαρίστησαν ιδιαίτερα, καθώς στον συντονισμό της όλης διοργάνωσης συμμετείχε ο εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρης Σιώλος. Τον περιφερειάρχη επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της ΜΟΤΟΕ (Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας) Στέλιος Κορέλης και ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Παναγιώτης Καλαϊτζής. 

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν οι ξένοι επισκέπτες μας, όπως μας τις μετέφεραν οι εκπρόσωποι της ΜΟΤΟΕ, αλλά και  οι θετικές αναφορές που γίνονται ήδη στα social media για την Ήπειρο, που αποτελούν τεράστια διαφήμιση για τον τόπο μας», δήλωσε ο περιφερειάρχης. Ο κ. Καχριμάνης ζήτησε από τους εκπροσώπους της ΜΟΤΟΕ να καταθέσουν προτάσεις για την ανάπτυξη του μηχανοκίνητου τουρισμού.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back