Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

110 μικροί τενίστες από όλον τον κόσμο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/07/2016, 22:43
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

​Αθλητές του τένις από όλο τον κόσμο, υποδέχθηκαν τα Γιάννενα στο πλαίσιο του 1ου τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup» που διοργανώνει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου. 

Ο πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Ευθυμίου ευχαρίστησε τον Δήμο για τη συνεργασία που «'έφερε' στα Γιάννενα «για πρώτη φορά ένα τουρνουά αυτού του επιπέδου», όπου συμμετέχουν «οι καλύτεροι αθλητές της κατηγορίας τζούνιορ από 18 χώρες του κόσμου». 

Ο δήμος Ιωαννιτών ευελπιστεί πως οι 110 αθλητές, οι προπονητές και οι συνοδοί τους, θα αποτελέσουν τους «πρεσβευτές» των Ιωαννίνων στις χώρες τους, με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού, Νίκο Γκόλα, να αναφέρεται στον αθλητικό τουρισμό στον οποίο επενδύει ο Δήμος Ιωαννιτών. «Οι μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της τουριστικής στρατηγικής του Δήμου...» τόνισε Στο ίδιο πνεύμα και ο αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου και εντεταλμένος για τον αθλητισμό δημοτικός σύμβουλος, Βασίλης Καλούδης. Το 1ο τουρνουά αντισφαίρισης «Juniors Cup» θα διαρκέσει έως τις 17 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back