ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το ραντεβού του τένις στα Γιάννενα

Εικόνα του άρθρου Το ραντεβού του τένις στα Γιάννενα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/07/2017, 20:52
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Για δεύτερη χρονιά φέτος ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ιωαννίνων διοργανώνει το ITF Cup τένις, που έχει συγκεντρώσει δεκάδες αθλητές από πολλές χώρες του κόσμου. «Είναι μεγάλη η ικανοποίηση για την συμμετοχή αθλητών από όλες τις χώρες ενώ τα πρώτα αποτελέσματα των ελλήνων αθλητών είναι πολύ αισιόδοξα. Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που πλέον γίνεται θεσμός ενώ πρόθεσή μας είναι να φέρουμε ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις στα Γιάννενα», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ομίλου Κώστας Ευθυμίου, ευχαριστώντας Περιφέρεια και Δήμο για τη στήριξή τους. Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας και ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Παπαχρήστου. Ο κ. Ευθυμίου τόνισε ότι «η Περιφέρεια Ηπείρου  και ο Δήμος Ιωαννιτών συνέβαλαν καθοριστικά στην δημιουργία των νέων γηπέδων» του Ομίλου Αντισφαίρισης. Ο κ. Παπαχρήστου τόνισε ότι «θα είμαστε στο πλευρό του Ομίλου σε κάθε προσπάθεια» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους γιαννιώτες αθλητές. Ο κ. Μπέγκας είπε ότι ο Δήμος θα στηρίξει κάθε μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην πόλη και πρόσθεσε ότι «η ύπαρξη του Ομίλου, στο Πάρκο Πυρσινέλλα ήταν ‘ανάσα’ για να διατηρείται ο χώρος σε μια αξιοπρεπή κατάσταση πριν περιέλθει και πάλι το Πάρκο στην κυριότητα του Δήμου.

Τέλος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές του φεστιβάλ της ΚΝΕ, που γινόταν παράλληλα με την έναρξη των αγώνων του 2ου ITF CUP, λέγοντας ότι με την εθελοντική τους δουλειά  βοήθησαν σημαντικά στον ευπρεπισμό του χώρου.  

Τέλος, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γκόλας αναφέρθηκε στη σημασία των αθλητικών διοργανώσεων υπογραμμίζοντας την προσπάθεια του Ομίλου Αντισφαίρισης που διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ITF CUP ευχόμενος την επόμενη χρονιά να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις στα Γιάννενα.

Επίσης, στη συνέντευξη μίλησαν και οι αθλητές του ΟΑΙ Βασίλης Βαρδάκης, Νίκος Ρόζος και Αντρέας Τζέλης, ο αθλητής της Ακαδημίας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, Αλέξανδρος Σκορίλας, καθώς και ο Πέτρος Τσιτσιπάς του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας και μέλος της εθνικής ομάδας.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back