Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

10ο Zagori Mountain Running στην εκκίνηση

Εικόνα του άρθρου 10ο Zagori Mountain Running στην εκκίνηση
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/07/2021, 20:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας της ΓΓΑ και ό,τι άλλο ισχύει, προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση της πανδημίας, το Ζαγόρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 10ο Zagori Mountain Running, 23-25 Ιουλίου.

Tην Παρασκευή και το Σάββατο θα υπάρχει κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο Τσεπέλοβο, για την διενέργεια rapid test  σε επισκέπτες, κατοίκους κι αθλητές.

Ο Βασίλης Τζουμάκας, τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης κι εκπρόσωπος της My Adventure είπε μεταξύ άλλων ότι  «το Zagori Mountain Running” εκτός από κορυφαία αθλητική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος, συμβάλλει καθοριστικά στην προώθηση του αθλητικού τουρισμού με μετρήσιμα οφέλη για την τοπική οικονομία.»

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η η πληρότητα στα καταλύματα του Ζαγορίου, το διάστημα διεξαγωγής των αγώνων, αγγίζει το 100%.

Τα έσοδα από την πώληση του επετειακού συλλεκτικού βραχιολιού του αγώνα, θα δοθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «η Φλόγα».

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν επίσης εκπρόσωποι των χορηγών, καθώς και ο Βασίλης Γοργόλης, αντιπεριφερειάρχης: «Το Zagori Mountain Running, είναι μια αθλητική εκδήλωση υψηλού επιπέδου με πανελλήνια και διεθνή εμβέλεια, την οποία έχουμε ανάγκη για την επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων με ασφαλείς όρους» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο Δήμος Ζαγορίου στη δική του ανακοίνωση καλεί μεταξύ άλλων «να τηρηθούν οι οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και το υγειονομικό πρωτόκολλο της διοργάνωσης για να είμαστε όλοι υγιείς και ασφαλείς και την επόμενη μέρα».

Ο ειδικός συνεργάτης της διοργάνωσης και πρωταθλητής στο μαραθώνιο και στο ορεινό τρέξιμο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το Zagori Mountain Running, όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να  αναδείξει την περιοχή του Ζαγορίου ως έναν τόπο με ιδιαίτερο αθλητικό κι αγωνιστικό ενδιαφέρον».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back