Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ζοο» από... δύο θεατρικές σκηνές

Εικόνα του άρθρου «Ζοο» από... δύο θεατρικές σκηνές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/03/2017, 16:29
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα από τα πιο δυνατά θεατρικά έργα του αμερικάνου συγγραφέα Έντουαρντ Άλμπι, το «Zoo Story», επέλεξαν να ανεβάσουν την ίδια περίοδο δύο θεατρικές σκηνές της πόλης: το Politheatro και η «Έκφραση».

Το Politheatro θα ανεβάσει λοιπόν το «Zoo» από 24 Μαρτίου, με τις παραστάσεις να δίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21:15.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θοδωρής Γκόγκος και τους ρόλους των δύο πρωταγωνιστών ερμηνεύουν ο ίδιος και ο Θανάσης Μιχαηλίδης. Το έργο θα παρουσιαστεί στον νέο  χώρο του θεάτρου που βρίσκεται στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4. Γενική είσοδος 10 ευρώ και 7 ευρώ για φοιτητές, μαθητές και κατόχους κάρτας ανεργίας. Λόγω περιορισμένου αριθμού ατόμων απαραίτητες οι κρατήσεις θέσεων με τους εξής τρόπους: τηλ. 2651022995/6955416236, politheatro2@gmail.com.

Το Θέατρο «Έκφραση» θα ανεβάσει για έξι παραστάσεις το «The Zoo Story» στο μπαρ Route 66, στη στοά Λιάμπεη, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αθηνάς Τσικνιά. Οι παραστάσεις θα δοθούν στις 27 και 28 Μαρτίου και στις 3, 4, 10 και 11 Απριλίου, στις 21:15. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Πέτρος Χριστακόπουλος και ο Γιάννης Παπαγεωργίου. Τα εισιτήρια κοστίζουν 4 ευρώ. Κρατήσεις στο τηλ.: 6937023130 (περιορισμένος αριθμός θέσεων).

Το έργο αφορά δύο χαρακτήρες: τον Πίτερ και τον Τζέρι. Ο Πίτερ είναι ένας μεσαίας τάξης εκδότης, με μια σύζυγο, δύο κόρες, δύο γάτες και δύο παπαγάλους που ζει χωρίς κανείς από τους γύρω του να του δίνει ιδιαίτερη σημασία. Ο Τζέρι είναι ένας απομονωμένος και δυσάρεστος άνθρωπος που ζει σε ένα οικοτροφείο και είναι ιδιαίτερα προβληματικός χαρακτήρας. Οι άνδρες αυτοί ανταμώνονται σ’ ένα παγκάκι στο πάρκο Σέντραλ Παρκ της Νέας Υόρκης.

*Στη φωτογραφία ο συγγραφέας Έντουαρντ Άλμπι

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back