ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Zagoriwood 2016 με δύναμη από το… 1961

Εικόνα του άρθρου Zagoriwood 2016 με δύναμη από το… 1961
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/06/2016, 07:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για έβδομο συνεχόμενο Ιούλιο το Zagoriwood παει στα Κάτω Πεδινά για να κάνει κινηματογράφο. Φέτος στα εργαστήρια θα πάρουν μέρος οι Πέννυ Παναγιωτοπούλου, Απόστολος Καρακάσης, Ηλίας Δημητρίου, Δώρα Μασκλαβάνου, Άκης Κερσανίδης, Γρηγόρης Καραντινάκης, Χρύσα Τζελέπη, Πέτρος Σεβαστίκογλου, Κλεάνθης Δανόπουλος, Γιώργος Μακρής.
Το πρόγραμμα:
«Εργαστήριο Ντοκιμαντέρ» ( 7-14 Ιουλίου)
«Από την ιδέα ως την ταινία» (11-24 Ιουλίου)
Υποκριτική στον κινηματογράφο» (12-15 Ιουλίου)
«Ανοιχτή Θέα-εργαλεία για νέους κινηματογραφιστές» (13-22 Ιουλίου)
Ακόμα οι καθιερωμένες «Συναντήσεις», με τη Δώρα Μασκλαβάνου να φέρνει μαζί της την καινούργια της ταινία «ΠΟΛΥ_ΞΕΝΗ» (work in progress) στις 15 Ιουλίου, και τον Α. Καρακάση με την πρόσφατη και βραβευμένη ταινία του «Επόμενος σταθμός Ουτοπία», στις 8 Ιουλίου. Ξεχωριστή θέση στο φετινό πρόγραμμα έχει η προβολή στις 9 Ιουλίου του ντοκιμαντέρ του Ροβήρου Μανθούλη «Η πιο μεγάλη δύναμη». Ο ίδιος ο διεθνούς φήμης κινηματογραφιστής θα μας παρουσιάσει (με τη βοήθεια της τεχνολογίας) την πρώτη ταινία που γυρίστηκε στα Ζαγοροχώρια 55 χρόνια πριν, στο μακρινό 1961.
Για μερικές ακόμα κινηματογραφικές και μουσικές εκπλήξεις που σχεδιάζονται θα υπάρξουν στην ώρα τους οι ανακοινώσεις.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για δήλωση συμμετοχών στο zagoriwood@gmail.com. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο +306945130700 και στο επίσημο site του Zagoriwood στο ίντερνετ, www.zagoriwood.gr.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3