Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Υποτροφίες για το Αρσάκειο

Εικόνα του άρθρου Υποτροφίες για το Αρσάκειο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/03/2019, 11:17
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία) προκηρύσσει 15 υποτροφίες για μαθητές δημοσίων σχολείων οι οποίοι κατά το σχολικό έτος 2019-2020 θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη γυμνασίου και την Α΄ τάξη λυκείου. Στο Αρσάκειο Ιωαννίνων αντιστοιχούν 1 θέση στην Α’ Γυμνασίου και 1 θέση στην Α’ Λυκείου.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν γραπτά στα μαθήματα τής Νεοελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών, ενώ οι επιτυχόντες θα συμμετάσχουν σε προφορική συνέντευξη.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε μαθητές-τριες τής ΣΤ΄ Δημοτικού και Γ΄ Γυμνασίου δημοσίων σχολείων και παρέχουν απαλλαγή από τα δίδακτρα για όλο το διάστημα των σπουδών, εφόσον οι ωφελούμενοι συγκεντρώνουν μέσο όρο βαθμολογίας στα γραπτά εξεταζόμενα μαθήματα 18,5 και άνω και έχει εξαίρετο ήθος.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα μαθήματα τής Νεοελληνικής Γλώσσας και των Μαθηματικών, ενώ οι επιτυχόντες θα συμμετάσχουν και σε προφορική συνέντευξη.

Η γραπτή εξεταστική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 10π.μ. στο Αρσάκειο, στους Λογγάδες

Η ημερομηνία τής συνέντευξης, η οποία θα γίνει στην Αθήνα (Κοκκώνη 18, Π. Ψυχικό) για όλους τους επιτυχόντες τής γραπτής αξιολόγησης, θα ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους μετά την ολοκλήρωση τής σχετικής διαδικασίας.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις εξετάσεις αποτελεί η υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος ηλεκτρονικά μέσω τής ιστοσελίδας https://ypotrofies.arsakeio.gr/ μέχρι τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των υποτρόφων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Εποπτεία των Σχολείων τής Φ.Ε. στο τηλ. 210-67.55.555 (εσωτ. 120), κ. Άννα Αναστασοπούλου).



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3