ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Υποψήφιος για βουλευτής ο Θανάσης Μανταλόβας

Εικόνα του άρθρου Υποψήφιος για βουλευτής ο Θανάσης Μανταλόβας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/07/2018, 16:01
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την απόφασή και διαθεσιμότητά του είναι υποψήφιος στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Θανάσης Μανταλόβας. «Γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα του τόπου μας και τις ανάγκες της κοινωνίας μας. Υπηρετώ τα Γιάννενα τα τελευταία χρόνια μέσα από το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ως μέλος μιας δημοτικής αρχής που έδειξε το δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας, φέρνοντας σημαντικά αποτελέσματα,  κόντρα σε αντίξοες συνθήκες και μεγάλες δυσκολίες» αναφέρει ο κ. Μανταλόβας συμπληρώνοντας πως θα συνεχίσει να εργάζεται για τον Δήμο και να υπερασπίζεται πολιτικά το έργο της δημοτικής αρχής.

Στα γενικότερα, αναφέρει ότι «στα χρόνια της κρίσης η  Ελλάδα  συσσωρεύει συνεχώς αδιέξοδα, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά» και πως «χρειάζεται μια αλλαγή πολιτικής (…)μια ‘αντεπίθεση’ κόντρα στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία, από μια ρήξη με όσους υπηρετούν την πελατειακή λογική την πόλωση και το διχασμό. Έχουμε ανάγκη από μια κοινωνία ευκαιριών και όχι αποκλεισμών».

Συμπληρώνει ακόμα ότι η χώρα «χρειάζεται ένα  ρεαλιστικό σχέδιο που να δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ανάκαμψης, που να θέτει στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος  τους νέους ανθρώπους που πληρώνουν με τον πιο επώδυνο τρόπο το τίμημα των επιλογών του παρελθόντος

Τέλος, ο κ. Μανταλόβας κάνει λόγο για την αναδημιουργία «ενός ισχυρού αυτόνομου προοδευτικού πόλου που μπορεί να εγγυηθεί την ‘επόμενη μέρα’ την πολιτική σταθερότητα, την εθνική συνεννόηση, την προοδευτική διακυβέρνηση».

Πρακτικά, είναι η πρώτη δημόσια δήλωση διάθεσης για υποψηφιότητα από το χώρο του ΚΙΝΑΛ, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν ήδη διεργασίες και εκπεφρασμένες βουλήσεις παλιών και νέων…



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back