Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Υδατοδρόμια… «με αποφασιστικότητα»

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/07/2019, 17:56
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων έρχεται να υπενθυμίσει το πάγιο αίτημά της για δημιουργία υδατοδρομίου στη λίμνη Παμβώτιδα και για την επιστροφή των υδροπλάνων. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η ίδια θα προωθήσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών τη σύνδεση της πόλης με την Κέρκυρα, την Αλβανία και την Ιταλία.

Η νέα της παρέμβαση γίνεται με αφορμή τη συνάντηση που είχε συγκεκριμένη εταιρία, η Hellenic Seaplanes, με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη. Μάλιστα, η Ένωση Ξενοδόχων επισυνάπτει το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε από την εταιρία μετά τη συνάντηση με τον κ. Γεωργιάδη, υιοθετώντας προφανώς και με το πολιτικό πνεύμα της ανακοίνωσης. Σύμφωνα με αυτό το δελτίο Τύπου, «ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων προχωρά με αποφασιστικότητα στην ολοκλήρωση όλων των εκκρεμοτήτων καθώς και στην ταχύτερη ανάπτυξη του δικτύου των υδατοδρομίων στην Ελλάδα».

Η εταιρία δε, δίνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης της στη νέα κυβέρνηση, αναφέρει ότι «αυτό το καλοκαίρι πιστεύουμε πως θα είναι το τελευταίο χωρίς υδροπλάνα και εκφράζουμε την αισιοδοξία μας ότι ο τομέας των υδροπλάνων και των υδατοδρομίων με την αποφασιστικότητα της νέας κυβέρνησης, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης και ενισχύει τις ελπίδες μας για την σύντομη έναρξη του πτητικού μας έργου».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back