Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Χωρίς Tiger Lillies

Εικόνα του άρθρου Χωρίς Tiger Lillies
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/06/2018, 20:09
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η συναυλία του καλοκαιριού για πολλούς, της ιδιαίτερης μπάντας των Tiger Lillies, δεν θα γίνει τελικά. 

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών και η εταιρία της παραγωγής δεν βρήκαν λύση για τη μετάθεση της συναυλίας σε άλλον χώρο μετά το αιφνιδιαστικό «όχι» της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων λόγω της άρνησης των αρχαιοφυλάκων να δουλέψουν εκτός ωραρίου στο Ιτς Καλέ.

Η επιστροφή των εισιτηρίων που έχουν προπωληθεί, θα γίνεται απόψε στην είσοδο της ακρόποληςτου Ιτς Καλέ 7μμ – 10 μμ και από αύριο το πρωί από το ταμείο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών 11πμ -1μμ και 6 –9 μμ. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «το Πνευματικό Κέντρο και η εταιρία παραγωγής, παρά το γεγονός της έγκαιρης και κατάλληλης προετοιμασίας τους, ζητούν συγνώμη από τους φίλους του συγκροτήματος για την ταλαιπωρία τους». 

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι, οπότε και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων ενημέρωσε για τις... εξελίξεις, όλος ο τεχνικός εξοπλισμός (stage, ήχος, φώτα, κιγκλιδώματα κλπ) ήταν ήδη τοποθετημένος στον χώρο της εκδήλωσης και είχε γίνει και η σχετική δοκιμή. «Παρά την προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε εναλλακτικό χώρο, αυτό δεν ήταν δυνατόν, ενώ λόγω της φύσης της εκδήλωσης δεν είναι δυνατός ο προσδιορισμός άλλης ημερομηνίας» διευκρινίζεται.

ΣΧΟΛΙΑ
exorgismeni
ειναι απαραδεκτό, ειναι τοσο χωριαταρεοι και αυτοι απο την εφορια αρχαιοτητων και απο την εταιρια...μια φορα ερχεται κατι διεθνες και αβαν γκαρντ στα γιαννενα και δε μπορουν να βρουν ενα χωρο να το φιλοξενησουν...ειναι τουλαχιστον τρολια αυτο που εγινε
Jim
Μας δουλεύουνε; Η εφορία αρχαιοτήτων είναι γνωστό οτι δίνει αδεια μονο σε "σόλο βιολοντσέλο".. Λες και είναι ιδιοκτησία τους ο χώρος. Αλλά και το Πνευματικό Κέντρο πως είχε κυκλοφορήσει εισιτήρια χωρίς να έχει πάρει πρώτα την άδεια;
grigorissakellios@yahoo.gr
δημοσιο for ever
@
Κρατικό, μην μπερδεύεσαι!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back