Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς… Πνευματικό Κέντρο για δύο εβδομάδες

Εικόνα του άρθρου Χωρίς… Πνευματικό Κέντρο για δύο εβδομάδες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/10/2020, 16:22
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέχρι τις 19 Οκτωβρίου, και όχι μέχρι τις 12 του μήνα, αναβάλλει όλες τις προγραμματισμένες του εκδηλώσεις το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κοροναϊού που ανακοίνωσε χτες η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για μία εβδομάδα.

Το Πνευματικό Κέντρο αναφέρει ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί στις 19 Οκτωβρίου όπως και ότι οι εκδηλώσεις που αναβάλλονται, θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Από τις κυριότερες εκδηλώσεις που αναβάλλονται, είναι η συναυλία του Δημήτρη Υφαντή αλλά και η παραγωγή της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με ΔΗΠΕΘΕ, μεταξύ των οποίων κι αυτό των Ιωαννίνων (από 16 έως 18 Οκτωβρίου, ήταν προγραμματισμένη να γίνει η παράσταση).

Παράλληλα, το Πνευματικό Κέντρο αναφέρει ότι οι  πολίτες που χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τις υπηρεσίες του, καλό είναι να επικοινωνήσουν με email ή τηλεφωνικά (2651083940, e-mail: pkioannina@gmail.com). Σε περίπτωση που η φυσική παρουσία στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου είναι αναγκαία, υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back