Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Χωρίς κυβέρνηση, αλλά με… κόμματα

Εικόνα του άρθρου Χωρίς κυβέρνηση, αλλά με… κόμματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/09/2020, 09:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η «γιορτή των νικητών» στον Γράμμο δεν είχε τελικά εκπροσώπηση της κυβέρνησης, μιας και μετά την κατακραυγή, ο υφυπουργός Άμυνας Αλικιβιάδης Στεφανής δεν πήγε, είχε όμως εκπροσώπηση κομμάτων.

Σύμφωνα με την Ένωση Αποστράτων που διοργάνωσε την εκδήλωση, πήραν μέρος η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων καθώς και εκπρόσωποι ακροδεξιών κομμάτων, όπως της Ελληνικής Λύσης με το βουλευτή Α’ Ανατολικής Αττικής Αντώνη Μυλωνάκη και των «Ελλήνων για την Πατρίδα» και του κόμματος του πρώην βουλευτή της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Φαίνεται ωστόσο ότι οι διοργανωτές δεν θεωρούν ακροδεξιές τις συγκεκριμένες παρουσίες. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Σταύρος Κούτρης, είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ότι «όταν η επίσημη Πολιτεία άρχισε να απέ-χει από τις εκδηλώσεις που η ίδια είχε καθιερώσει στους χώρους των αγώνων της στο Γράμμο και το Βίτσι, η Ε.Α.Α.Σ. πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε να αποδίδει τον επιβαλλόμενο φόρο τιμής στους μαχητές του Ελληνικού Στρατού, παρότι διάφοροι δημοσιολογούντες ακόμη και τώρα προ-σπαθούν να την λοιδορήσουν και να την ταυτίσουν με ακραίους πολιτικούς κύκλους αμαυρώνο-ντας την προσπάθεια και αλλοιώνοντας το νόημα».





ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back