ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χιονοδρομία: Κυπελλούχος Ελλάδος ο Καραμίχας

Εικόνα του άρθρου Χιονοδρομία: Κυπελλούχος Ελλάδος ο Καραμίχας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/10/2017, 22:32
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κυπελλούχος Ελλάδος στην κατηγορία των αντρών, αναδείχθηκε ο Κλεάνθης Καραμίχας, από το σύνολο των αγώνων του εθνικού πρωταθλήματος Βορείων Αθλημάτων 2017. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τρεις πρώτες θέσεις φιγουράρουν, εκτός του Καραμίχα και οι Νίκος Τσουρέκας (2ος) και Απόστολος Αγγέλης (3ος). Η τελετή απονομής των έπαθλων της ΕΟΧΑ έγινε στην Λάρισα την Κυριακή 8 Οκτωβρίου και τον ΕΟΣ Μετσόβου εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Απόστολος Τσουρέκας. 


ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΣΟΒΙΤΕΣ

Νίκος Τσουρέκας, Απόστολος Αγγέλης και Κλεάνθης Καραμίχας: τρεις χιονοδρόμοι αθλητές του ΕΟΣ Μετσόβου, τρεις πρωταγωνιστές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρόλλεσκι «Μέγας Αλέξανδρος», που έγινε στην Αμφίπολη. Οι Τσουρέκας και Αγγέλης κατέκτησαν από ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Καραμίχας τρίτος και στα δύο αγωνίσματα (3,5χλμ. και 15χλμ.) κατέκτησε τα δύο χάλκινα.

Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της ΕΟΧΑ και διοργανωτές τον ΕΟΣ Ροδολίβου και τον ΕΟΣ Δράμας.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Κλείνοντας να σημειώσουμε ότι οι τρεις προαναφερθέντες χιονοδρόμοι βρίσκονται ήδη με την εθνική ομάδα Διάθλου στο Ραμσάου της Αυστρίας για προπόνηση στο χιόνι και στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στις 5 Νοεμβρίου στη Νορβηγία για προετοιμασία και συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back