Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συλλέκτες μεταλλίων οι Μετσοβίτες στο ρόλλερσκι

Εικόνα του άρθρου Συλλέκτες μεταλλίων οι Μετσοβίτες στο ρόλλερσκι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/09/2016, 01:18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός της ομάδας σκι Αντοχής στο διεθνή αγώνα ρόλλερσκι που διεξήχθη στο Κρούσεβο τις 27 και 28 Αυγούστου 2016. Στους αγώνες συμμετείχαν 40 περίπου αθλητές από τρεις χώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ) το Σάββατο 27 Αυγούστου, στο αγώνισμα των 12 χλμ Ανάβαση Ελεύθερη τεχνική της κατηγορίας Αντρών οι Κλεάνθης Καραμίχας και Νικόλαος Τσουρέκας (Μέτσοβο) τερμάτισαν στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα. 

Στην κατάταξη των Εφήβων (U18) του ιδίου αγωνίσματος ο Νικόλαος Τσουρέκας κατετάγη στη δεύτερη και ο Παναγιώτης Παπάσης (Μέτσοβο) στην τρίτη θέση. 

Στις Γυναίκες στα 5 χλμ Ανάβαση Ελεύθερη τεχνική η Γεωργία Νιμπήτη (Νάουσα) κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και στην κατάταξη των Νεανίδων (U18) η Ελίζα Αναστασιάδου (Νάουσα) κατέλαβε την τρίτη θέση.

Την Κυριακή 28 Αυγούστου στο αγώνισμα των 3 χλμ Ελεύθερη τεχνική ο Νικόλαος Τσουρέκας κέρδισε άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στην γενική κατάταξη και ένα χρυσό στην κατηγορία των Εφήβων (U18). 

Στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας Γυναικών, η Ελίζα Αναστασιάδου τερμάτισε στην τρίτη θέση και ανέβηκε στο βάθρο των νικητριών για δεύτερη φορά.


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Σε διεθνή προετοιμασία της FIS, με τη συμμετοχή 40 περίπου αθλητών από 20 χώρες, που θα πραγματοποιηθεί στο Val Di Fiemme της Ιταλίας από 1-10 Σεπτεμβρίου 2016, θα συμμετάσχουν οι Μετσοβίτες αθλητές Νικόλαος Τσουρέκας και Παναγιώτης Παπάσης. 

Παράλληλα με την προετοιμασία θα λάβουν μέρος και στο παγκόσμιο κύπελλο ρόλλερσκι που θα διεξαχθεί στο γειτονικό Τρέντο τις 9-11 Σεπτεμβρίου 2016. Τους δύο νεαρούς πρωταθλητές σκι αντοχής θα συνοδεύει ο Κυριάκος Ξάνθης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back