Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΕΟΣ Μετσόβου: Χρυσός απολογισμός για αθλητές και σύλλογο

Εικόνα του άρθρου ΕΟΣ Μετσόβου: Χρυσός απολογισμός για αθλητές και σύλλογο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/03/2017, 13:32
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πολύ ικανοποιητικός ήταν ο απολογισμός των Μετσοβιτών αθλητών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σκι Δρόμων Αντοχής που πραγματοποιήθηκε στα 3-5 Πηγάδια. 

Συνολικά οι αθλητές του ΕΟΣ Μέτσοβου κέρδισαν τέσσερα χρυσά, ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο σε τρία αγωνίσματα και ο ΕΟΣ Μέτσοβου αναδείχτηκε Πολυνίκης σύλλογος στις κατηγορίες των Άντρων. 

Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2017 κέρδισαν οι Κλεάνθης Καραμίχας, Παναγιώτης Παπάσης και Νικόλαος Τσουρέκας. Την πρώτη ήμερα των αγώνων (11.3.17) και στο αγώνισμα του Σπριντ οι Κλεάνθης Καραμίχας και Παναγιώτης Παπάσης ήταν οι νικητές στις κατηγορίες Άντρων και Έφηβων αντίστοιχα. 

Στο αγώνισμα της κατηγορίας Άντρων ο συναγωνισμός ήταν πολύ έντονος και την πρώτη θέση ο Καραμίχας την κέρδισε στα τελευταία μετρά. Ο Παπάσης νίκησε τον αγώνα χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί από κανένα συναθλητή του.

Την ίδια ήμερα έγινε και το αγώνισμα του Ομαδικού Σπριντ με τον ΕΟΣ Μέτσοβου (Καραμίχας και Παπάσης) να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και να συνεχίζει να διατηρεί μια πολυετή παράδοση, που τον θέλει πρώτο νικητή στα ομαδικά αγωνίσματα της κατηγορίας Αντρών.

Τη δεύτερη ήμερα (12.3.17) στους Άντρες και στο αγώνισμα των 10 χλμ ο Κλεάνθης Καραμίχας τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ο Νίκος Τσουρέκας δυσκολεύτηκε πολύ από τον Παναγιώτη Παπάση και τελικά κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο και το αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα, στα 10 χλμ της κατηγορίας των Έφηβων. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back