ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χάρισε δύο βαθμούς...

Εικόνα του άρθρου Χάρισε δύο βαθμούς...
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/01/2018, 21:12
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ πήγε από την κόλαση στον παράδεισο και στο τέλος… κατέληξε στη Γη και πάλι, γιατί για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να νικήσει στο γήπεδό του.

Αυτή τη φορά, σε ένα ματς που θύμισε αρκετά εκείνο με τον Απόλλωνα στην Αθήνα, ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, λύγισε στην πορεία απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό Ατρόμητο, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 70’ με (καθαρό) πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ντάουντα.

Όλα αυτά μέχρι το 87’, όταν ο Κόντε πήρε τη μπάλα αφύλαχτος στην περιοχή του φαινομενικά «άτρωτου» μέχρι εκείνη την ώρα Ατρομήτου και ισοφάρισε. Στο 89’ ήταν η σειρά του Μπετρά, μετά το σουτ του Σολτάνι που απέκρουσε ασταθώς ο Γιαννιώτης και ο γάλλος επιθετικός ήταν στη σωστή θέση για να κάνει την ανατροπή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Και όμως, αυτή δεν ήταν η τελευταία συγκίνηση που επεφύλασσε το ματς. Στην επόμενη φάση ο Γιαννίκογλου που μέχρι εκείνη την ώρα έσωζε διαδοχικά τον ΠΑΣ, έκανε κάτι αψυχολόγητο: Σταμάτησε τη μπάλα πάνω στη γραμμή για να μην παραχωρήσει κόρνερ, ο Μπουσουλάζιτς όμως ήταν σε επίκαιρη θέση, έκανε τη σέντρα και ο Καρασαλίδης ισοφάρισε στην εκπνοή…

Μέχρι οι δύο ομάδες να φτάσουν στο περιπετειώδες 2-2 είχαν από ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΣ το πρώτο, με τον Κόντε να απειλεί με απευθείας φάουλ που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη και ο Ατρόμητος το δεύτερο (είχε και αυτός δοκάρι στο πρώτο μέρος). Ο ΠΑΣ έδειξε πάλι τα γνωστά προβλήματα και ότι σκοράρει πολύ δύσκολα, ενώ ο Ατρόμητος, τη στιγμή που ανέβηκε και πίεσε, προκάλεσε σοβαρότατα προβλήματα στους γηπεδούχους.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54' Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79' Μπετρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63' Χαλκιαδάκης), Κόντε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα (80' Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (82' Καρασαλίδης).

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back