ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Χάθηκαν δόσεις εμβολίων»

Εικόνα του άρθρου «Χάθηκαν δόσεις εμβολίων»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/02/2021, 12:43
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα δύο περιστατικά, ένα στο Κέντρο Υγείας Ιωαννίνων και το άλλο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, κατά τα οποία χάθηκαν συνολικά δόσεις εμβολίων προκάλεσαν ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων.

«Συνολικά χάθηκαν 555 δόσεις εμβολίων (σ.σ. ο αριθμός είναι... 666, αν υπολογιστεί η μια παραπάνω σε κάθε φιαλίδιο) από τις ελάχιστες που έχουν πραγματοποιηθεί στο νομό μας, ως αποτέλεσμα της ομηρίας των λαών της Ευρώπης από την ασυδοσία των φαρμακευτικών πολυεθνικών και την ανυπαρξία δημόσιων μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας» αναφέρει το Εργατικό Κέντρο.

Συμπληρώνει ότι «τα γεγονότα εκθέτουν ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση και τα φερέφωνα της που με μόνο 4% εμβολιασμένου πληθυσμού πανηγυρίζουν για την ‘τελική ευθεία’ στην αντιμετώπιση της Πανδημίας την ώρα που αυτή γιγαντώνεται για ακομη μια φορά».

Καλεί τέλος, «αντί να επιδίδονται στην επικοινωνιακή διαχείριση των συνεπειών της πανδημίας, το ελάχιστο που έχουν να πράξουν είναι να ικανοποιήσουν άμεσα τα αιτήματα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών που όχι μόνο αγνοούν αλλά προσπαθούν και να φιμώσουν».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back