ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Viber: Αλλαγή αριθμού και συσκευής με διατήρηση δεδομένων

Εικόνα του άρθρου Viber: Αλλαγή αριθμού και συσκευής με διατήρηση δεδομένων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2017, 13:13
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Αν έχετε εγκαταστήσει στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Viber σίγουρα θα είδατε το μήνυμα με τα καινούργια της χαρακτηριστικά.

Πλέον το Viber μας επιτρέπει να αλλάζουμε τον αριθμό του τηλεφώνου, καθώς και την κύρια κινητή συσκευή μας, χωρίς να χάσουμε κανένα από τα δεδομένα μας στην υπηρεσία.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον όσοι θέλουν να αλλάξουν αριθμό κινητού στη συσκευή τους μπορούν να το κάνουν διατηρώντας παράλληλα τις συνομιλίες και τα δεδομένα τους στο Viber. 

Η εφαρμογή ανιχνεύει πότε εισάγετε στη συσκευή σας νέα κάρτα SIM και ενεργοποιεί τη διαδικασία αλλαγής του τηλεφωνικού αριθμού. Η όλη διαδικασία απαιτεί μερικά απλά βήματα ώστε να μεταφερθούν όλα τα δεδομένα στο νέο αριθμό.

Όσον αφορά τους χρήστες που θέλουν αλλάξουν και τον αριθμό τηλεφώνου και τη συσκευή τους, παραμένοντας στο ίδιο λειτουργικό σύστημα, χρειάζεται απλώς να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αλλαγής αριθμού στην παλιά συσκευή, πριν τοποθετήσουν τη νέα SIM στη νέα συσκευή και ενεργοποιήσουν το Viber.

Μόλις ο χρήστης αλλάξει τον αριθμό του, το Viber θα ειδοποιήσει τις επαφές του ώστε να έχουν την ευκαιρία να αποθηκεύσουν τον νέο αριθμό τηλεφώνου στη λίστα επαφών τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3