Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 4-08-2016, 12:55
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Σε μια ειδική προσφορά, αποκλειστικά για την Ελλάδα, προχωρά το Viber..

Οι χρήστες με καταχωρημένο αριθμό τηλεφώνου στο Viber μπορούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου να καλούν μέσω του Viber Out οποιοδήποτε ελληνικό κινητό ή σταθερό τηλέφωνο εντελώς δωρεάν, απ' όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε για αυτή τη μοναδική προσφορά ως βασική αγορά της Κεντροανατολικής Ευρώπης και ως μία από τις δυναμικότερα αναπτυσσόμενες αγορές στον κόσμο.

Όλοι οι χρήστες του Viber παγκοσμίως μπορούν να δοκιμάσουν χωρίς χρέωση την υπηρεσία Viber Out και να καλέσουν οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό Ελλάδας εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε smartphone iOS, Android και Windows ή Windows PC ή Mac. 

Το μόνο που χρειάζεται είναι η σύνδεση στο Internet -μέσω κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi.

«Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο δραστήριες αγορές της περιοχής, και -με την ειδική αυτή προσφορά- θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι χρησιμοποιούν ήδη το Viber στη χώρα, αλλά και να δώσουμε ένα σημαντικό κίνητρο στους εκατομμύρια νέους χρήστες, ώστε να δοκιμάσουν τις απεριόριστες δυνατότητες επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους που προσφέρει το Viber. 

Αυτή η μοναδική προσφορά που ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καλύπτει όλες τις κλήσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα Ελλάδας, και δίνει τη δυνατότητα στους νέους και υπάρχοντες χρήστες του Viber σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα να καλούν μέσω του Viber Out οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στη χώρα χωρίς καμία χρέωση μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου», σημείωσε  ο κ. Atanas Raykov, γενικός διευθυντής της Viber για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και Γενικός Διευθυντής της Telecom Partnerships για όλο τον κόσμο.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
espa