ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τζημόπουλος 2020

Εικόνα του άρθρου Τζημόπουλος 2020
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/05/2018, 16:35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Θέμης Τζημόπουλος, παίκτης αναφοράς για τον ΠΑΣ, θα μείνει άλλα δυο χρόνια στην ομάδα. Αντίθετα με τις πρώτες ενδείξεις περί αποχώρησής του, ο διεθνής αμυντικός συμφώνησε σήμερα να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ, για άλλα δύο χρόνια. «Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον πρόεδρο της ομάδας κ. Χριστοβασίλη και την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπο μου, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εδώ» τόνισε ο υπαρχηγός του ΠΑΣ, αμέσως μετά τη συμφωνία.

«Σημαντικό κομμάτι για μένα αποτελεί ο προπονητής μας, κ. Πετράκης, ο οποίος πέραν του ότι με έκανε καλύτερο αθλητή, με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και σαν άνθρωπος το διάστημα που συνεργαζόμαστε» πρόσθεσε, αναφερόμενος στον κρητικό προπονητή. Τέλος, απέδωσε τα εύσημα και στο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο, «ο οποίος είναι αυτός που με έφερε στην ομάδα πριν από 8 χρόνια και έγινα μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Έκλεισε τις δηλώσεις του ως εξής: «Για την επόμενη χρονιά οι στόχοι της ομάδας μας θα είναι πιο ψηλά και θέλω και εγώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω. Θέλω να βλέπω τον ΠΑΣ ψηλά και σύντομα να ξαναζήσουμε το ταξίδι στην Ευρώπη. Όλοι μαζί και με τον κόσμο δίπλα σε εμένα αλλά και στα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας θα τα καταφέρουμε»




ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back