Λυκ πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Τσίπρας-Μητσοτάκης: Αντιπαράθεση με σκληρές εκφράσεις

Εικόνα του άρθρου Τσίπρας-Μητσοτάκης: Αντιπαράθεση με σκληρές εκφράσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/07/2018, 01:08
ΕΛΛΑΔΑ

«Κόκκινο» κτύπησε η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για την Οικονομία, χρησιμοποιώντας και οι δύο σκληρές εκφράσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πολιτικό απατεώνα και καιροσκόπο, ένα «πολιτικό κατασκεύασμα των επιχειρηματικών ελίτ» που πορεύεται βάσει του δόγματος «όσο χειρότερα για τον λαό, τόσο καλύτερα για μας». 

Από την πλευρά του, ο Μητσοτάκης χαρακτήρισε κατ’ επανάληψη τον πρωθυπουργό «ψεύτη», «συκοφάντη» και «πρωθυπουργό υπό προθεσμία».

Η μεταξύ τους αντιπαράθεση συνεχίστηκε και στις δευτερολογίες, με τον Αλέξη Τσίπρα να λέει προς τον πρόεδρο της ΝΔ ότι είναι ο ορισμός του όρου διαπλοκή στη σύγχρονη πολιτική ιστορία και πως με τον «ακροδεξιό παροξυσμό σας γίνεστε εθνικά επικίνδυνος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ακόμη και σήμερα δηλώνει υπερήφανος για το δημοψήφισμα του 2015 που έκλεισε τις τράπεζες, σημειώνοντας ότι ο Αλ. Τσίπρας το καλοκαίρι του 2015 εξαπάτησε όλους του αρχηγούς της αντιπολίτευσης λέγοντάς τους ότι δεν θα κάνει εκλογές και μετά από 40 μέρες έκανε εκλογές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3