ΚΟΣΜΟΣ

Τσαβούσογλου: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του μακελειού

Εικόνα του άρθρου Τσαβούσογλου: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης του μακελειού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/01/2017, 12:27
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανακοίνωσε σήμερα ότι ο δράστης της αιματηρής επίθεσης στο νυχτερινό κέντρο «Ρέινα» στην Κωνσταντινούπολη ταυτοποιήθηκε χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο δράστης εξακολουθεί να καταζητείται, ενώ περίπου 20 άνθρωποι έχουν συλληφθεί στο πλαίσιο της έρευνας για την τρομοκρατική επίθεση, όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολή.

Επίσης το ίδιο πρακτορείο μετέδωσε ότι η τουρκική αστυνομία προχώρησε σε πέντε συλλήψεις υπόπτων για διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος στη Σμύρνη και σχετικά με την αιματηρή επίθεση στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης. 

Χθες είχε αναφέρει ότι συνελήφθησαν 14 άτομα σχετικά με την αναφερόμενη επίθεση, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος, ενώ το τηλεοπτικό κανάλι NTV μετέδωσε ότι συνελήφθησαν δύο ξένοι πολίτες στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Στο μεταξύ στο φως της δημοσιότητας ήρθαν σήμερα πληροφορίες για τις προειδοποιήσεις που είχαν κάνει πηγές των ΗΠΑ για επιθέσεις τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.  Σε αυτές συμπεριλαμβανόταν η πληροφορία ότι ο ISIS σχεδίαζε αυτές τις μέρες επίθεση ελεύθερου σκοπευτή σε Κωνσταντινούπολη και ‘Αγκυρα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back