Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

Τρικάβαλο, ελιγμοί και απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού

Εικόνα του άρθρου Τρικάβαλο, ελιγμοί και απόπειρα δωροδοκίας αστυνομικού
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/05/2023, 21:11
ΗΠΕΙΡΟΣ

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας συνέλαβαν δύο άτομα που κατηγορούνται κατά περίπτωση για απόπειρα δωροδοκίας, απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι συλληφθέντες επέβαιναν ως οδηγός και συνεπιβάτης σε δίκυκλο μοτοποδήλατο, έχοντας μαζί τους και δεύτερο συνεπιβάτη. Ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών. Αντιθέτως πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς και προσπάθησε να διαφύγει το έλεγχο.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το μοτοποδήλατο και το ακινητοποίησαν σε κοντινή απόσταση, προβαίνοντας στη σύλληψη του οδηγού αλλά και ενός εκ των συνεπιβατών, ο οποίος επιχείρησε να προσφέρει στους αστυνομικούς χρηματικό ποσό 50 ευρώ, προκειμένου να παραλείψουν τις νόμιμες ενέργειες σε βάρος τους.  Τελικά, βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα για τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back